здрасти колеги след дълго отцъствие пак съм тук .и преди да почна със проблемите искам да се похваля че станах баща на живо и здраво момченце.а сега по сащество.отказа ми нагревателя на задния джам,ко прайм.а да и жилото за багажника се откачи от дръжката в копето правя го и пак истърва.колата е от подписа ми .мерси предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
нагревателя отказа.не е бушон
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениездрасти колеги след дълго отцъствие пак съм тук .и преди да почна със проблемите искам да се похваля че станах баща на живо и здраво момченце.а сега по сащество.отказа ми нагревателя на задния джам,ко прайм.а да и жилото за багажника се откачи от дръжката в копето правя го и пак истърва.колата е от подписа ми .мерси предварително
-
Първоначално публикувано от victtorbg Покажи съобщениеЧестито!Провери ли дали идва напрежение на нагревателя?
n.ianev Честито да ти е жив и здрав малкия и много да ви радваAlfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщениеКъде по точно се мери дали има напражение на нагревателя, на самите пътечки ли
n.ianev Честито да ти е жив и здрав малкия и много да ви радва
Comment
-
Първоначално публикувано от n.ianev Покажи съобщениене сам електричар извинявам се за което ама със кво да ги измеря.и ако не бяачка как се оправяLast edited by victtorbg; d.m.y г., 22:37.
Comment
Comment